täitsa uus aasta

Üle hulga aja oli tore aastavahetus. Üleeile helistas Moonaküla Muusikaakadeemia rektor isiklikult minu eratelefonile ja küsis, et kas mul oleks tahtmist teha aastavahetuse õhtul üks muusikakiirabi operatiivväljakutse eesliinile. Tegelikult isegi oli. Korra oleksin juba peaaegu pääsenud ka sügisel eesliinitööle, aga siis asi pidurdus. Ütleme nii, et tõhustusdoosid olid tugevad all. 

Eile siis saime päeval kokku, panime repsi paika ja kooskõlastasime helistikud ning vaktsineerimisvõtted. Tegelikult oli väga tore. See on omalaadi vaheldus kindlasti lauas istumisele ja söömisele inimestel. Tekkis kohe tahtmine enda repertuaari ka laiendada sobivamate lauludega. Hommikul natuke kohe proovisin teha sõnu edasi You beling to me kaveri jaoks - "Näen sind komistamas trepil, näen sind sõitmas liftiga..." Aga peaksin otsima mingeid kergemaid variante. Igal juhul oli huvitav praegu lapata lugusid ja mõelda, et millega Rähnilaulu asendada :-) 

Pärast istusime rektori tuttavate juures ja väga mõnus oli jälle. Ikka võeti pill kätte ja nauditi olemist ja lõbus oli ka ning hästi sundimatu. Üle hulga aja selline kerge ja mõnus olemine. Üldse on viimasel ajal palju pillinäppimise ja laulmisega olenguid hakanud olema. Või ma satun kuidagi nende juurde viimasel ajal. Peab nüüd ikkagi hakkama korralikult ka õpingutega pihta. Valingi ühe loo ära ja siis vaatame, mis sest teha annab. Istume aga õppediivanile rektori kõrvale maha ja paneme õppekava paika. Olen veel nii noor alles tegelikult. 

Päeval käisin kassiringil - mul on täna lausa kolme pere kassid hooldada. Aga kõik on elus ja terved. Õhtul hakkan kirjutama jälle. Lesk ennast ikkagi ise ei kirjuta väga, kui nüüd hoolega vaadata. Aga tegelikult on mõnus jälle töölainele minna. Ongi seda piduaega siin pikalt olnud. Eile sain õnneks normaalsel ajal koju. Olen nüüd võtnud aluseks "How I met Your Mother" sarjast tuntud kõnekäänu - pärast kahte öösel enam midagi head ei juhtu. Ja nii ongi. Pardid on ka tagasi hoovil. Pardiproua ilmselt on neid toitma asunud. Maailm asetub jälle jalgadele. Vahva. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...