Ruloode taga



Lihtsalt ei tahagi enam ruloosid akna eest ära tõmmata. Mis ma vaatan neid inimesi? Ainult hulluks ajab. Tahaks joosta alla tänavale ja nendega rääkida, neid kallistada, nendega naerda, neid norida, nendega tantsida, kutsuda neid kaasa kuldsetele liivadele kõndima... Ükskõik mida! Peaasi, et see läbi saaks. 

Aga tegelikult otsustasin, et aitab küll. Püüdsime, proovisime, aga selge on see, et liikumisest või mitteliikumisest ei muutu suurt midagi. Lihtsalt kevad. Esmaspäeval käisime Valloga Altjal ringi. Eesmärgiga seal midagi teha. Jalutasime kõik ranna ja metsa läbi. Pärast veel ka Mustoja. Ja hakkaski looma. Isegi sponsorid on olemas - metsateel leidsime sellise märgi. Ilmselt vabaamüürlased.




Igal juhul mulle see mõte meeldib, et ümberkaudsetest suvitavatest näitlejatest trupp kokku panna ja teha üks selline mereäärne lugu jälle. Ongi väike igatsus folklooriarhiivides kolada. Ja materjali on Altjal uhkesti. Alates juba Titekivist, mis on tegelikult kaaperdatud  Mustojalt. Aga see rand jutustab ise juba ennast... Oi kurja, kui hea oleks jälle neis legendides kolada. Raami leidsime ka - Uutmaa. Loomulikult ka Sagrits siis juba. Ja kui Sagrits kambas, siis ei pääse ka Alicest. Pean Teeduga rääkima selle külje pealt. Siin siis päris Titekivi. Ma selle asukohta avaldan vaid väga headele inimestele :-)




Ja kui juba kividest juttu tuli, siis vapikivi ka juba. Alati on selle otsimisega tükk tegemist, nüüd pildistasin ta üles. Kui ma suvel seda üles ei leia, kutsuge mind Hillar Kohviks, pakkige Nelli Teatajasse ja saatke Omnivaga kujunduskonkursile :-)



Oma töid pole palju teinud. Magan hommikuti mõnikord kella kuue või seitsmeni? Ilmselt hakkan 50 saama. Taago täna sai :-) Vahepeal tegelesin hoopis Teatrimäe artikliga ja otsisin fotosid, kuidas teater linnaruumi suhestub. Hull piltide vaatamise päev oli täna ka. Aga õnneks sain trenniski käia. (Mõnikord on hea ka teatris töötada:-) Kuigi me käime jõusaalis ükshaaval ja graafikuga. Homme sain 12-se aja. Kuna trenni pikkuseks on arvestatud 2 tundi, siis avastasin, et viimase pool tundi saan lihtsalt ratta seljas vändata ja samal ajal lugeda. Aga pean ka 9 kilo maha võtma, mis ma jaanuarist juurde võtnud olen. Suitsetamisest loobumine ikka annab tunda. Aga ma ei kavatsegi paksuks minna. Nii. Rulood on ees. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...