viimased päevad

Kogu aeg on kiire. Ma saan aru, et ma ei peaks istuma ja molutama tegelikult õhtuti. Aga natuke nagu tahaks ju, kui kõik teised istuvad. Nii kaunid õhtud on. Nüüd tuleb vähemalt jaaninädal, siis pole õnneks kuskile minna, saab rulood ette tõmmata. Ega ongi tagumine aeg hakata lõpuks kirjutama süsteemselt. Mingid fragmendid ju kogunevad vaikselt, aga tegin arvestuse, et peaksin iga päev kirjutama 6000 tähemärki keskmiselt, et kõigi tekstidega valmis saada. See Rinaldo lõi ikka kõik plaanid sassi, aga vähemalt eilsest jäi hea mulje. Kui selline tummfilmi stilistika töötab, siis võib päris veetlev asi tulla. Aga ikkagi kardan seda akustikat. Eks näis.

Peangi nüüd natuke jälle nokitsema ajalooartikli kallal, siis veel pilte otsima. Saaks vähemalt sellegi  enne puhkuse algust tehtud. Igasugu Lepatriinude asjad jäävad veel niikuinii puhkusesse. Kui saaks kunagi niimoodi kõik ametlikud tööasjad tehtud, et puhkuse alguseks tõmbakski juhtmed välja ja läheks sirge selja, suure paugu ja efektiga metsa ning mere äärde. Aga nii planeerimatu inimene nagu mina vist enne vakladega vallatlema asumist aega maha võtta ei suuda. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...