töö käib

 Kaheksast kaheksani :-) Ja nüüd läheme sööma. Kuigi teha on veel palju. Aga õnneks on öö vahel ja hommikul lähen kilejahile. Kontseptuaalne kunst ükskord mind veel tapab. Vähemalt on nagu mingi ruumiga harjumine toimunud. Taavi organiseeris meile ka täna põnevust. Aga muidu püsime elus. Siiski peame homme ühe läbimängu veel tegema enne etendusi. Aga parem hilja, kui mitte kui kunagi. 


Siin siis näha, kuidas kõik keskenduvad. Keskendumine on meil käpas. Keskenduda suudame juba une pealt. Ja vasaku käega. Ma isegi loodan, et keskendun pisut ka öösel. Aga eks näis. 


Selle pildi peal on süvendatud keskendumine. Ja rolliloome. Praegu oleme staadiumis, kus stseenid ei alga. Eks see on see traageldamise häda. Aga homme anname õhu alla ja täpsustame kõik üle ning hakkab olema ka stseenidel algus. Igal juhul on täitsa huvitav olla. 

Ja kui keegi tahab küsida, mida see kile tähendab siis sellele ma vastan kunagi pikemas postituses. Aga eks see vastus sinna aasimaa ja poroloon-maailma suunas liigub. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...