Üks õnnelik hommik ja tagasivaade matkaradadele

Täna oli üle hulga aja üks õnnelik hommik. Sõime kenasti torti ja oli üldse väga rahulik olla. Tordivalik oli ka väga võluv. Usun, et Tegelasel tuleb tore retk sõprade juurde. Ta näeb oma juuksesalguga järjest stiilsem välja. 

Lõunaks sain oma teise annuse igavese elu eliksiiri kätte. Täpsemini küll õlga. Kõrvalnähud võivad eelmise korraga prognoositavalt sarnased olla nagu õde hoiatas. Seega - homme, ülehomme tuleb läbida paracetamoli kuur:-) Aga tegelikult - mul poleks ka midagi selle vastu, et humaansema ühiskonna nimel kõrvad kuklale sõlme siduda. Pean ennem siiski uued prillid ära tellima. Avastasin viimase poolaasta surnuid silmitsides, et tumedad raamid mõjuvad kirstus lamades änksumalt. 

Vanaemaga tundub kenasti minevat. Peangi õhtul laule hakkama vormistama. Kolm tükki on olemas. Ühest lõpuloost on ka fraas, aga eks me homme arutame lavastajaga, et mis ja kuhu ja mida tarvis. Loodetavasti kõik ikkagi kulgeb ja kui taevas tahab, siis äkki saan selle eest isegi raha kunagi :-) Muud lepingud sain täna korda. Selles suhtes pean nüüd vähemalt augustini vastu, aga mis sealt edasi saab? Rammin jälle kirikukatust või ajan näpud Piibli vahele. Programm näeb ette, et Piibli vahelt võtan vaid viimaseks süstiks:-)

Aga just süstimast tulles avastasin, et linnas käis vilgas ehitustegevus. Väliterrassid löödi läikima. Isegi Slaavi köök oli oma võluva väliterrassi juba avanud. Kui mul oleks kasukas seljas olnud, siis oleksin seal kindlasti portsu pelmeenidega oma magu üllatanud:-)

Aga linnas laamendab juba teist päeva tuul. 




Täna vist võtan midagi Bamboost õhtuks kaasa. Olen jala. Siis ei pea piima ostma ja hommikueine on ka ühtlasi olemas. Niikuinii matkast on veel toorvorsti ja Anneli karulauguplöga, mis viib keele alla. Täitsa Liisa karulaugupestoga võrreldav. Heh - see tuletabki meelde, et peaksin ka aurutatud leiba võtma. Nats imelik on lusikaga seda ollust endale sisse ajada. Niikuinii olen juba paks, aga õnneks saatis jõusaal kirja, et nad ootavad mind külla.  

Tööl loeme Rosenholmi. Kahtlane teema. See tähendab, et tekst ise on täitsa talutav, kuigi - dinosauruse kirjutatud ja koopaseina hiroglüüfides. Seda enam peaks seal olema mingi tõlgendusmoment või kontekst? Kui seda jälle 1:1 teha, siis... Aga mida mina ka tean. Ilmselt ma hakkan ikkagi teatri jaoks liiga vanaks jääma juba. Aga õnneks on mul varuplaan idanema hakanud. Sügisest üritan vaikselt ka kooli minna - ja seekord õppima. Aga näis. See on ka minu saladus. 

Kuna Peetri matkapiltidel oli pöörane menu, siis lisan siia ka pisut matkaatmosfääri. Ehk mõned süngemad polaroidid. Võhandu jõest, meie ägedast seltskonnast, raftidest ja atmosfäärist - mille Peeter on piltidele püüdnud. Ja vist ühe ka Anneli? 


Sellel pildil sööb Paks poiss ära kõik matkakaaslaste supi. Aga tõesti sai hea raguu! 


Ja siin siis kõik see maailm, mis minu ahastele fotodele ära ei mahtunud. Tee, mis tahad, selles on oma singulaarne taju. Ma arvan, et Hawking oleks üsna "sillas" olnud, kui ta me paadi taga ratastoolis kaasa oleks loksunud. Kuigi ka tema kulp on nüüd kahjuks juba aastaid nurgas rippumas.


Ühesõnaga - sai nutta ja sai naerda. Lõpetamegi siis sellega matkateema, et...




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...