Hommik vormsil

Hommikud on alati pisut päikese usku. Vähemalt paremad neist. Mõnedega on muidugi probleeme, aga need kulgevad omasoodu. Need longivad kuskil eemal. Tallinnas või Rakveres. Minu hommik on alati mu sõber. Päike, uduvihm ja vikerkaar. Mida sa ühest hommikust veel oskad tahta. 

Öösel loodud rahvatantsurügemendi valguses püüame täna jätkata õppuseid, et ühel kaunil päeval kõik vaenlased tükkideks tantsida. Või nagu Reigo ütleb - Tarvanpää paneb sandid ka tantsima. Aga oli väga tore ka toolil tantsida. Õhtu edenedes tegin siiski mõned mõõdukamad "tuurad" päris põrandal. 

Eks täna näis, millega päev hommiku üle trumpab. Pean ikka natuke sihikindlam olema, kuigi teha on palju. Ma ei kujuta ette, mismoodi ma oleks siin lõpetanud midagi tõsist homseks ära. Aga vähemalt on selg, jalg ja magu normaalsed. Pole ka tablette võtnud. Parim ravim on liikumine. Eile kaks matka lausa lisaks kottide Tõnu bussitassimisele ja muidu plogerdamine. 

Piltide allalaadimisega on mingi jama. Püüan päeva peale olla sihikindlam. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

nooruse muretud mängud

Täna hommikul hakkas üks auto tänaval huilgama. Ärkasin üles. Viimasel ajal on uni arusaamatult hea. Magan mõnikord seitse-kaheksa tundi ja ...